Loader
Cargando...
page title img

Tractaments Corporals


REDUCTOR ANTICEL·LULÍTIC:

Massatge corporal amb manipulacions manuals i ventoses que provoquen una despesa calòrica i desenganxar el teixit adipós del muscular, la qual cosa facilita l'eliminació d'adipòcits per tractar la cel·lulitis, reafirmar els teixits i reduir el contorn.

Durada: 45 minuts

Preu: 65 euros

Visita: Dimarts, dimecres i dijous de 9:30-12

 

DRENATGE LIMFÀTIC CORPORAL:

El drenatge limfàtic és un tractament de massatge suau i rítmic realizat per ajudar a la circulació del líquid limfàtic al voltant del cos, eliminant les retencions de líquids i toxines a ser expulsat del cos hi ha reduir el dolor produït per les mateixes.

Beneficis sobre: -Cames i/o braços inflats a causa de la retenció de líquids

                           -Cel·lulitis i acumulació de greix

                           -Alleujament en casos de fibromiàlgia o síndrome de fatiga crónica

Durada: 30-40 minuts

Preu: 65 euros

Visita: Dimarts, dimecres i dijous de 9:30-12

 

MASSATGES AYURVÈDICS:

Els massatges ayurvèdics tenen com a objectiu restablir l'equilibri físic, psíquic i emocional a través de massatges tradicionals hindus adaptats a cada persona i les seves necesitats.

Els massatges ayurvèdics es realitzen amb olis vegetals calents, sols o combinats amb herbes medicinals i olis essencial. La tècnica consisteix a estimular els punts energètics anomenats Marmes, mitjançant pressions, friccions i palpacions per equilibrar les funcions orgàniques.

Aquests massatges relaxen, calmen dolors i tensions, faciliten el son i permeten eliminar les toxines generade pel nostre organisme.

-Relaxant-

-Revitalitzant

-Antidolor

-Equilibrant emocional

Durada: 45 minuts

Preu: 65 euros

Visita: Dimarts, dimecres i dijous de 9:30-12